Voor zwaardere bagage leggen de meeste mensen toch wel de voorkeur bij iets met wielen, dit scheelt een hoop til- en sjouwwerk. Het verschil met een rolkoffer is dat een reistas ook handig te dragen is. Voor een langdurige avontuurlijke reis zonder heel veel verharde wegen is het natuurlijk makkelijker om een tas te kiezen zonder wieltjes. Wij geven tips om te beste reistas te kiezen voor jouw reis.

Handbagage reistas met wielen

Een reistas is een goede keuze voor de handbagage, want dan hoef je niet met twee koffers te lopen als je ook met ruimbagage reist. Als je met alleen handbagage reist heb je het voordeel dat ze handig in te pakken zijn en dat je niet hoeft te sjouwen. Je hebt ook in handbagageformaat de keuze voor een zachte of harde koffer. Ben jij iemand die altijd teveel meeneemt? Dan is een zachte koffer meer iets voor jou. Ben je meer gesteld op de veiligheid van je spullen? Kies dan voor een harde koffer.

Grote reistas met wielen

Grotere reistassen zijn handig voor avontuurlijke reizigers die niet de hele tijd een backpack willen dragen. Een grote reistas met wielen lijkt veel op een koffer, maar dan zit er vaker een handvat of een schouderband bij zodat hij ook gemakkelijk te dragen is.

Eastpak reistassen

Wie kent de rugtassen van Eastpak niet? In 1952 begon Eastpak met de productie van rugzakken en veiligheidsmateriaal voor het Amerikaanse leger. De kwaliteit van deze tassen was een van de redenen waarom de overheid destijds voor Eastpak koos. Het merk staat daarnaast wereldwijd bekend om de levenslange garantie op veel producten. Niet iedereen weet dat Eastpak zich eveneens onderscheidt op het gebied van bagage.

Bij Maes & Hills vind je de beste reistassen voor iedereen. Neem snel een kijkje!